Dacă tot se apropie, să se aştearnă şi în farfurie! La primăvară ne referim şi la reţeta de omletă de primăvară, care poate fi un mic dejun bogat şi în acelaşi timp echilibrat, de o mână de spanac. Mulţumim pentru reţetă, Adriana Bică!
Dacă tot se apropie, să se aştearnă şi în farfurie! La primăvară ne referim şi la reţeta de omletă de primăvară, care poate fi un mic dejun bogat şi în acelaşi timp echilibrat, de o mână de spanac. Mulţumim pentru reţetă, Adriana Bică!
O combinaţie delicată de arome şi un mod de prezentare ingenios: felicitări, Daniela Gospodariu! Pe de o parte simplă şi rapid de preparat, pe de alta, gustoasă şi săţioasă, reţeta de paste Al Limone ne-a convins că merită încercată ca fel principal, măcar o dată.
Perele sunt gustoase, indiferent de forma pe care o iau: proaspete, de gem sau, în cazul de faţă, de desert fistichiu, dar simplu de preparat. Îl recomandăm la ceas de seară, servit într-o companie plăcută. Felicitări şi mulţumim pentru reţetă, Eusebio Ungureanu!
Când vorbim de prăjitura “ispahan”, automat ne gândim Pierre Hermé, fiind una dintre invenţiile sale. Mihai-Alexandru Chelaru, câştigătorul concursului nostru din 16 februarie ne propune reţeta de ispahan românesc, căruia îi mai spune şi “blat de pricomigdală cu bezea italienească”.
Ne-a povestit cum a pregătit versiunea sa de tort franţuzesc “Fraisier cu matcha şi căpşune” şi ne-a cucerit cu fotografia rezultatului final, dar şi cu răbdarea investită în preparare. Clar din pasiune pentru gătit! Aşadar, Alexandra Cazacu este câştigătoarea zilei de 15 februarie. Mulţumim şi felicitari!
Încearcă şi tu această delicioasă salată ori de câte ori vrei să te răsfeţi. Salata de spanac cu brânză de capră este din categoria rețetelor gata în mai puțin de 10 minute. Spanacul este încărcat de nutrienți, minerale și vitamine iar în combinație cu brânză și crutoanele vom obține o salată simplă, consistentă și sănătoasă.
Să nu te păcăleşti: cartofii franţuzeşti nu sunt acelaşi lucru cu “french fries”, orice ar spune dicţionarele. Reţeta pe care ţi-o propunem implică lapte, smântână şi verdeaţă, ingrediente care contribuie, alături de modul de preparare, la un gust pe care nu îl vei mai confunda cu nimic altceva.
Se spune că această reţetă a fost inventată special pentru Anna Pavlova, celebra balerina rusoaică a începutului de secol XX, şi că principalele caracteristici ale desertului o definesc. Aşadar, te invităm să prepari un dulce spectaculos, graţios, uşor şi delicat. Gustos, este de la sine înţeles.
Din ce în ce mai rafinate şi potrivite pentru orice ocazie, cocktailurile sunt băuturile colorate care îmbină, prin definiţie, diferite arome, împăcând toate gusturile. Am adunat câteva reţete de cocktailuri pe care le poţi prepara uşor acasă, iar agitate bine, vor dinamiza frumos atmosfera.
Gros si cremos, risotto este un fel de mâncare tradiţională din nordul Italiei, simplu de preparat şi care se potriveşte perfect ca prânz sau cină. Dacă eşti amator de risotto, te invităm să încerci reţeta noastră, perfect completată de puţin şofran, gorgonzola şi parmezan.