• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0
RSS

Articole

Dovleac picant cu brânză feta by Zwilling
Dovleac picant cu brânză feta by Zwilling

Dovleacul este asociat de cele mai multe ori cu plăcintele sau cu tartele, însă iată o reţetă care iese din tipar. Îţi arătăm cum dovleacul plăcintar se poate combina la fel de bine şi cu ingrediente picante şi sărate. Poţi să-l serveşti ca atare sau ca garnitură la un alt fel de mâncare.

Mini cheesecake cu dovleac
Mini cheesecake cu dovleac

Mini cheesecake cu dovleac special gătite de Halloween, fine, cremoase şi cu o plăcută aromă de condimente. Sunt fabulos de bune şi unde mai pui că dacă le faci vei avea în casă un încântător miros de toamnă şi masa ta de petrecere va arata extrem de apetisant.

Cocktailuri înfricosatoare de Halloween
Cocktailuri înfricosatoare de Halloween

Indiferent dacă plănuieşti o petrecere de Halloween sau nu, există câteva băuturi de Halloween grozave (şi înfiorătoare!) pentru a face parte din noaptea ta înfricoşătoare. Cine spune că Halloween este doar pentru copii trebuie să încerce aceste băuturi pentru o noapte Halloween de neuitat. 

Mere cu caramel
Mere cu caramel

Caramelul de casă este uimitor şi în combinaţie cu merele fac un desert mult mai sănătos de împărţit copiilor care te vor colinda sau vor veni în vizită în perioada Halloweenului. Te poţi juca cu decorarea acestora şi poţi adăuga orice alte dulciuri îţi plac pe post de decoraţiune. Sunt surprinzător de uşor de făcut şi vor arată genial. 

Cum se taie un pui în bucăţi
Cum se taie un pui în bucăţi

Cumpărarea unui pui întreg, în loc de părţi individuale, este adesea mai economică. Dacă nu doreşti să prepari tot puiul într-un singur fel de mâncare, trebuie să îl tai în părţi individuale înainte de a îl găti. Iată cei 6 paşi pentru tăierea unui pui întreg în bucăţi: 2 jumătăţi de piept, 2 pulpe superioare, 2 ciocănele şi 2 aripi, plus o bucată de spate.

Supă cremă de conopidă cu cheddar
Supă cremă de conopidă cu cheddar

Sincer, supa este ridicol de uşor de făcut. Fierbi câteva legume, le pasezi, adaugi brânza şi este gata de servit. Gustul nemaipomenit te va duce instant cu gândul la mâncarea din restaurantele de lux. În plus este şi foarte consistentă şi îţi va da mereu o stare de bine. 

Ouă cu smântână, spanac şi pastramă
Ouă cu smântână, spanac şi pastramă

Ai invitaţi la masă şi ramekinuri la dispoziţie? Minunat! Îţi oferim o idee de a le folosi la o reţetă ingenioasă şi uşor de pregătit. Porţii individuale, apetisante şi cu o prezentare deosebită care îţi vor bucura oaspeţii.

Budincă de cartofi la cuptor
Budincă de cartofi la cuptor

Cartofi cremoşi, şuncă de curcan şi brânză cheddar- toate amestecate şi lăsate o vreme la cuptor. Cam atât ţine de tine să faci, pentru a desena un mare zâmbet pe chipurile invitaţilor la masă. 

Paste Ravioli proaspete cu dovleac şi sos de salvie
Paste Ravioli proaspete cu dovleac şi sos de salvie

Să găteşti acasă la fel că la restaurant poate părea descurajant uneori. Cel mai des este vorba doar de a respecta câţiva paşii simpli şi cu puţin ajutor de la aparatele KitchenAid, rezultatul să fie unul excepţional. Acesta reţetă de ravioli făcuţi integral în casă îţi va da statutul de superstar în bucătărie şi îi va aduna pe toţi în jurul mesei. 

Despre brânzeturi
Despre brânzeturi

Brânza este un aliment derivat din lapte care este produs într-o gamă foarte largă de arome şi texturi. Procesul de fabricare a brânzei implică coagularea proteinei numită caseină, existentă în lapte. Coagularea este obţinută prin adăugarea unui complex de enzime (cheag). După ce închegarea laptelui este finalizată, părţile solide din acesta sunt separate şi mai apoi presate în forma finală a brânzei.