O combinaţie delicată de arome şi un mod de prezentare ingenios: felicitări, Daniela Gospodariu!
Pe de o parte simplă şi rapid de preparat, pe de alta, gustoasă şi săţioasă, reţeta de paste Al Limone ne-a convins că merită încercată ca fel principal, măcar o dată.
Ingrediente:
250 g paste;
45 g unt President;
30 g parmezan răzuit;
1/2 rodie;
măsline;
1 linguriţă coajă de lămâie;
sucul de la 1/2 lămâie;
miere;
pătrunjel;
sare;
piper negru;
Mod de preparare:
Pasul 1: Într-o oală se toarnă apă şi se pun pastele la fiert, conform instrucţiunilor de pe pungă.
Pasul 2: Separat, într-o tigaie se topeşte untul, apoi se toarnă sucul şi coaja de lămâie, mierea şi parmezanul ras.
Pasul 3: Când pastele sunt fierte, se scurge apa şi se amestecă uşor cu sosul de lămâie, rodiile şi măslinele, condimentându-se apoi după gust cu sare şi piper.
Pasul 4: Pastele se servesc imediat, stropite cu puţin ulei de măsline şi pătrunjel tocat.
Alte produse recomandate:
Jardiniera, 33 x 18,5 x 45 cm, "SMART Garden", Copper - Veritable
Cod: VPOTSSBCOEU2158
Alte articole care te-ar putea interesa: