0
RSS

Articole octombrie 2018

Sfaturi si retete pentru Halloween
Supă cremoasă de brânză și bere
Supă cremoasă de brânză și bere

Pe cât de bizar sună, pe atât de spectaculos este mixul acesta de arome și texturi, de inspirație germană. Dacă ești atent la calorii, nu te lăsa păcălit de cuvântul „supă”; crema asta e un mic dezastru caloric, dar așa-i stă bine unui preparat minunat de delicios.

Pui a la Basque
Pui a la Basque

O rețetă emblematică a Țării Bascilor din nordul Spaniei, puiul Basquaise este un preparat învăluit în cele mai apetisante culori și condimentat exact atât cât este nevoie. O tocăniță foarte aromată,

Paharele iubitorului de bere
Paharele iubitorului de bere

Cea mai bună bere e berea multă, zicea un mare înțelept. Nu poți contrazice un adevăr absolut, dar îl poți completa: cea mai bună bere e berea multă și băută din paharele potrivite. Pentru că există câte un pahar pentru fiecare stil de preparare a berii. Și nu e o găselniță de dragul artei sau al vânzărilor, ci chiar de dragul berii. Fiindcă forma unui pahar influențează gustul berii, culoarea și chiar compoziția.

Frittata cu roșii
Frittata cu roșii

Verișoara mai sofisticată a omletei, frittata este întotdeauna o idee bună pentru un mic-dejun ca la carte. Proteine, fibre și multă savoare într-un preparat foarte simplu și ușor de adaptat