Descriere
Cutit Sujihiki pentru feliere, marca Miyabi, cu lama de 24 cm, confectionat din otel inoxidabil, rezistent la coroziune si socuri.
Asemenea oricarui alt cutit MIYABI, un cutit Sujihiki se remarca prin frumusete si prin lama extrem de ascutita. Lama sa de 24 cm este lunga si ingusta si este ideala pentru a taia, fileta sau fasona orice tip de carne sau peste.
Se foloseste pentru prepararea sashimi, sushi si pentru fileuri fine de peste si de fructe de mare. A nu se folosi pentru taierea carnii congelate sau pentru alte alimente.
Caracteristici:
- Lama fabricata din otel CMV60, invelit in 64 straturi de otel inoxidabil;
- Lama inoxidabila CRYODUR®, calita prin proces criogenic;
- Lama Honbazuke ultra-ascutita (este ascutita individual de un maestru mestesugar japonez pentru obtinerea ascutirii caracteristice pentru cutitele japoneze);
- Lama cutitului prelungita in maner, pentru o mai buna utilizare;
- Maner traditional tip D din material sintetic si inox;
- Suport protector intre lama si maner.