Descriere
Cutit Gyutoh, marca Miyabi, cu lama de 20 cm, rezistent la coroziune si socuri.
Asemenea oricarui alt cutit MIYABI, un cutit Gyutoh se remarca prin frumusete si prin lama extrem de ascutita. Acest tip de cutit este recunoscut ca fiind cutitul bucatarului japonez. Este ideal pentru taierea carnii si a legumelor voluminoase.
Caracteristici:
- Lama cutitului este confectionata din otel FC61 (cu duritatea 61 HRC);
- Tais in stilul katana;
- Maner din lemn de Pakka, avand o forma octagonala;
- Manerul contine un nit decorativ ce confera atat rezistenta, cat si o nota rafinata si nobila cutitului;
- Cutitul se curata doar manual.
Echilibrul perfect - Ascutit, confortabil, functional.
Experimenteaza frumuseatea gamei 4000FC Miyabi si descopera arta japoneza ce sta la baza acestor cutite. Lama produselor din aceasta gama este construita dintr-un singur strat de otel FC61 un material dur (HRC 61) si rezistent. Taisul este extrem de precis si fin, inspirat de traditionalele sabii japoneze Katana.
Aspectul cutitelor din aceasta gama combina aspectul traditional cu designul modern, datorita manerelor ergonomice octagonale, confectionate din lemn Pakka.