Descriere
Cutit japonez Shotoh pentru decojit si curatat, marca Miyabi, cu lama speciala de 14 cm, rezistenta la coroziune si socuri. Este potrivit pentru a taia legume, ierburi, peste si carne.
Atat lama, cat si manerul sunt realizate din cele mai pretioase materiale, care modeleaza aspectul lor izbitor. Mai mult decat atat, miezul puternic al pulberei de otel cu microcarbura SG2 este protejat de 100 de straturi de otel. Procesul inovator de intarire cu gheata de la MIYABI garanteaza taisul de lunga durata a lamelor CRYODUR. Sub exteriorul sau frumos, modelul cu flori Damasc ofera o durabilitate suplimentara.
Lama asemanatoare bisturiului este completata de un maner de mesteacan Karelian (Masur) la fel de izbitor. Un material apreciat pentru manerele cutitelor, mesteacanul de Karelian este, de asemenea, singurul lemn folosit vreodata intr-un ou Faberge.
Fabricat manual in Seki, Japonia.
Caracteristici:
- Miez al lamei din otel pulbere MicroCarbide MC63 incorporat in 100 de straturi de otel;
- Pulbere de otel cu microcarbura SG2;
- Profil subtire autentic al lamei japoneze;
- Slefuit manual folosind procesul Honbazuke in trei etape;
- Lama calita prin proces criogenic CRYODUR ® la –196°C, la Rockwell 63;
- Design cu flori de Damasc cu 101 straturi cu margine katana;
- Maner din mesteacan traditional japonez Karelian (Masur);
- Fabricat in Seki, Japonia.
Cutitul se curata doar manual.