Descriere
Ceramica joaca un rol foarte important in gatitul oualor, deoarece permite un gatit mai fin si mai bine controlat decat alte materiale.
Una din cele mai simple, rapide si de asemenea gustoase retete este oeufs cocottes, sau oua in cocotte (cratita). Principiul este simplu: putina smantana sau unt la baza, o umplutura de ingrediente simple (cum este sunca, rosii tocate, branza sau crutoane) si un ou spart deasupra, care poate fi garnisit cu branza razuita sau condimente, in functie de gust. Este o reteta care poate fi preparata rapid, ca aperitiv, pentru gustarea dintre mese, sau pentru un pranz mai pe fuga.
Asa a fost creat produsul One Minute Egg, dimensiuni 10 x 10 x 8 cm. Folosit intors cu baza in sus, este o cupa pentru ou. Folosit normal, este vasul perfect pentru gatirea si prezentarea oeufs cocotte. Pentru o viteza mai mare, poate fi folosit in cuptorul cu micounde datorita capacului din silicon. Veti fi uimiti de faptul ca puteti gati oua in cocotte la minut.
Puteti vizualiza brosura cu 12 retete si instructiuni de utilizare aici