Descriere
Calitatea setului de cutite ZWILLING® Pro format din 2 piese este apreciata de bucatarii profesionisti din intreaga lume.
Aceste cutite premium combina stilul traditional, tehnologia inovatoare si confortul ce se consolideaza cu o lama SIGMAFORGE® realizata dintr-o singura bucata de otel de inalta calitate. Acest otel este apoi intarit cu gheata prin proces FRIODUR® pentru o rezistenta exceptionala la coroziune.
Caracteristici cutit pentru decojit:
Cutitul pentru decojit legume, cu lungimea lamei 10 cm, poate fi folosit pentru o varietate de sarcini: lama sa subtire este, de exemplu, ideala pentru a taia fasii subtiri de carne, precum si pentru curatarea si pregatirea fructelor si legumelor.
Lama cutitului bucatarului, cu lungimea 20 cm, este ideala pentru taierea carnii si a pestelui.
Manerul ergonomic al cutitului cu 3 nituri, fabricat din plastic ABS se potriveste confortabil in mana, reducand riscul de alunecare.
- Lungime lama: 10 cm;
- Duritate lama: 55-58 HCR.
- Material: otel special.
Caracteristici cutit Santoku:
Cutitul ZWILLING Pro Santoku este un cutit de bucatar in stil japonez perfect pentru majoritatea sarcinilor din bucatarie. Forma lamei se preteaza deosebit de bine la tocare si taiere. Lama cu indentatii, ajuta la prevenirea lipirii alimentelor de lama.
- Lungime lama: 20 cm;
- Duritate lama: 55-58 HCR.
- Material: otel special.
Alte caracteristici:
- Lama V-edge - un proces in doua etape care se termina intr-o margine simetrica fina, cu unghiul cutitului in jur de 15 grade pe fiecare latura;
- Cutit SIGMAFORGE® - forjare cu precizie dintr-o singura bucata;
- Lama intarita FRIODUR® pentru o durabilitate exceptionala a taisului si rezistenta la coroziune;
- Maner sintetic ergonomic cu 3 nituri;
- Se poate spala in masina de vase, dar se recomanda curatarea manuala;
- Fabricate in Germania.