• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88

Dictionar alimente si preparate culinare - Editura ALL

Ne pare rău, acest produs nu mai face parte din oferta KitchenShop

Cod: CR0072

Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie recenzii
Disponibil: La comandă
Descriere

Dictionarul explicativ cuprinde 1690 articole/cuvinte-cheie reprezentand denumirile uzuale si cele comerciale ale principalelor alimente folosite si comercializate in Romania (carne si produse de carne, peste, vanat, lapte si produse lactate, cereale si grupe de cereale, legume autohtone si de import, condimente si mirodenii, plante aromate, cafea si ceai, fructe autohtone si exotice), moduri de preparare ale alimentelor (verbele bucatariei), precum si preparate culinare (din bucataria romaneasca si internationala), oferind informatii interesante privind unele alimente sau preparate culinare mai putin sau deloc cunoscute la noi sau privitor la influentele altor bucatarii (regionale sau occidentale) asupra artei culinare romanesti, respectiv provenienta denumirilor unor preparate adesea considerate specific romanesti.

Dictionarul explicativ este completat de un Glosar de cuvinte si expresii din limba engleza, germana, franceza si italiana, cuprinzand 6750 de indici, cu trimitere la cuvantul-cheie din limba romana, foarte util pentru traducerea in limba romana a termenilor/ denumirilor din oricare dintre cele 4 limbi.

In cele 3 Anexe sunt prezentate sinoptic Elemente si piese de transare - Porcine, Bovine, Ovine, respectiv termenii de macelarie uzuali in cele 5 limbi.

Editura: ALL
Colectia: CARTE PRACTICA SI HOBBY pe care o puteti vizualiza AICI.
Numar de pagini: 768

Caracteristici
Cod CR0072
Categorie Cărți de bucate
Gama Carte practica si hobby
Editura All
Limba Romana
Recenzii
0
0
0
0
0
Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie recenzii