Descriere
Cutit pentru dezosat, cu lungimea lamei 16,5 cm, fabricata din otel inoxidabil 1.4116, marca Pirge.
Cutitul pentru dezosat Ecco va vine in ajutor atunci cand aveti nevoie de bucati medii de carne dezosata. Va ajuta sa obtineti bucati de carne netede datorita structurii sale din otel care se ingusteaza spre varf.
In procesul de fabricatie lama este forjata la cald, fiind tratata termic cu gheata. Duritatea de 54 HRC a otelului inoxidabil garanteaza o utilizare de lunga durata si un proces usor de ascutire.
Otelul inoxidabil 1.4116 are un continut ridicat de carbon, fiind imbogatit cu molibden si vanadiu. Astfel lama cutitului permite miscari precise, fiind ascutita si lustruita profesional.
Manerul ergonomic este fabricat din plastic PPC, fiind usor si rezistent.
Cutitele din seria Ecco sunt potrivite pentru a fi utilizate atat de catre bucatarii profesionisti, cat si de catre pasionatii de gastronomie.
Se recomanda curatarea manuala a cutitului. Stergeti imediat produsul cu o carpa uscata.
Lungime lama: 16,5 cm
Latime lama: 3,6 cm