• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88

Secretele Bucatariei - Carne rosie - Editura Litera

Ne pare rău, acest produs nu mai face parte din oferta KitchenShop

Cod: CR0159

Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie recenzii
Disponibil: La comandă
Descriere

Mult indragita de gurmanzi, carnea rosie, aliment de baza inca din Antichitate, se gateste in fel si chip, de la carpaccio si biftec tartar la fripturi in sange sau indelung inabusite.
Peste 50 de retete italienesti, internationale si de autor, insotite de fotografii de exceptie, va prezinta felurite modalitati de preparare a carnii rosii. Recomandari ale unor mari bucatari si sectiunea "Sfaturi utile" va imbie cu feluri apetisante si pline de savoare. In plus, sunt mentionate vinuri straine si romanesti potrivite fiecarei retete.

Coperta: brosata
Format: 142 x 210 mm
Numar pagini: 144
Data aparitie: 2010
ISBN: 978-973-675-962-8

Caracteristici
Cod CR0159
Categorie Cărți de bucate
Editura Litera
Limba Romana
Recenzii
0
0
0
0
0
Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie recenzii