Descriere
Cartea "Passion for Seafood" scrisa de Gordon Ramsey reuneste 100 de retete care pun in valoarea delicioasa carne de peste si aparent pretentioasele scoici, doua ingrediente care il pasioneaza pe acest bucatar premiat cu doua stele Michelin pentru remarcabilele preparate realizate in restaurantul Aubergine din Londra. Structurata pentru a oferi un sprijin real celor care isi doresc sa devina bucatari desavarsiti in propriile lor bucatarii. In primul rand, cartea incepe prin stabilirea regulilor in cumpararea ingredientelor (de la felul in care se alege cea mai proaspata carne, pana la calcularea cantitatilor necesare) si continua cu tehnici de curatare, taiere, preparare, marinare, asezonare, gatire si chiar congelare a diferitelor specii de pesti si scoici.
Usor de gatit, foarte bune pentru sanatate si extrem de versatile, preparatele din carne de peste si scoicile sunt perfect prezentate de Gordon Ramsay in stilul sau caracteristic, convingator si estrem de bine documentat.
Editura: Bounty Books
Colectia: The Australian Women's Weekly
Numar pagini: 224
Cromatica interior: policromie
Format: 205 x 275 mm
An publicare: 2013