• Perfecte pentru a prăji carne, ouă, clătite, cartofi. Garantează reacția Maillard și crusta brun-aurie.
• Material sigur și durabil. Eventualele zgârieturi nu cauzează riscuri pentru sănătate.
• Natural antiaderente. Fără înveliș sintetic.
• Sănătoase și sustenabile. 100% materiale naturale.
• Practice: pe orice sursă de căldură (inclusiv inducție)
• Devin mai bune cu fiecare utilizare.
• Garanție pe viață (cu întreținere corespunzătoare – vezi mai jos).
• Vin acoperite cu un strat subțire de ceară de albine, care previne oxidarea. Se spală înainte de prima utilizare cu apă caldă și detergent blând.
• Mânere rezistente, fixate prin nituire sau prin sudare.
Cu cât le folosești mai mult, cu atât mai închise la culoare și mai antiaderente devin. În Franța, tigăile din oțel carbon sunt transmise din generație în generație.
Sunt tigăile în care bunicile au gătit ani de-a rândul sute și mii de rețete.
Tigaie nouă înainte de asezonare.
Tigaie asezonată cu proprietăți
antiaderente naturale.
Odată ce tigaia este bine asezonată, suprafața sa devine alunecoasă. De acum, poți găti cu foarte puțină grăsime (o cantitate mică de ulei sau unt).
Povestea de Buyer începe în 1830, în pitoreasca regiune Vosges din Franța. De atunci, compania creează cu pasiune tigăi și cratițe folosite de bucătari profesioniști și iubitori de gătit de pretutindeni. Cele mai celebre produse de Buyer sunt tigăile din oțel carbon și vasele din cupru.
Cu aproape 200 de ani de experiență, compania și-a pus amprenta asupra bucătăriei franțuzești și a ajuns să inspire pasionați de gastronomie din toată lumea.
Pentru dedicarea sa față de calitate, de Buyer a primit distincția „Entreprise du Patrimoine Vivant” (Com panie a Patrimoniului Viu), un titlu acordat de statul francez celor care păstrează vie excelența artizanală.