BANI INAPOI LA FIECARE ACHIZITIE ONLINE SI IN MAGAZINE IN PERIOADA 20-24.08.2025*. AFLA MAI MULTE >>
Veti gasi aici 501 retete de mancaruri clasice (chiar traditionale), selectate riguros, care indeplinesc cateva conditii esentiale pentru bucatarii amatori, incepatori, grabiti, dar si pentru initiatii (chiar maestrii) artei culinare: - sunt preparate traditionale romanesti sau preluate si adaptate de foarte mult timp in bucataria romaneasca; - sunt realizate din produse uzuale, de preferat naturale (cat mai putin prelucrate industrial), curente pe piata noastra (si la preturi modice); - durata pregatirii lor este redusa, iar modul de preparare este relativ simplu. In aceasta lucrare veti afla despre modul si conditiile actuale de preparare a mancarii, despre condimente si aromate folosite in bucataria moderna, cateva dintre "secrete" si recomandarile bucatariei clasice, termeni tehnici folositi de profesionistii artei culinare.
ISBN: 978-973-728-197-5 Format: 17x24 cm Nr. pagini: 256 An aparitie: 2007