• Cont nou
  • Autentificare
  • Produse favorite (0)
  • Retur produse
  • 0 produse
Nu aveţi nici un produs în coșul de cumpărături.
0
Ai nevoie de ajutor? Sună la 0314.08.88.88

Filtru cafea French Press 0,35L - Vitesse

Ne pare rău, acest produs nu mai face parte din oferta KitchenShop

Cod: VS1659

Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie recenzii
Disponibil: La comandă
Descriere

Filtru cafea French Press, marca Vitesse, din sticla termorezistenta , 350 ml, cu capac, maner si protectie din bachelita.

In plus acest filtru are incluse o lingura de masurat din plastic si un suport termoizolant din pluta.

La origini, filtrul French Press, a fost inventat in Franta, probabil, pe la sfarsitul secolului al XIX-lea, iar inventia a fost patentata de catre milanezul Attilio Calimani, in jurul anului 1930. Principiul de functionare este simplu si consta in separarea granulelor de cafea de partea lichida, printr-o presa, prevazuta cu o sita.

Cafeua granulata se adauga in filtru, apoi se toarna deasupra apa (clocotita in prealabil, dar lasata aproximativ 1 minut sa se racoreasca), pana la jumatate, dupa care, se amesteca putin. Dupa 1 minut, se pune toata cantitatea de apa necesara, apoi, se introduce tija cu sita, presandu-se atat cat sita sa tina granulele de cafea sub nivelul apei. Se pune capacul si se lasa 3 minute. Se impinge tija pana la capat, pana ce sita va presa bine zatul de cafea pe fundul filtrului.

Cu ajutorul acestui filtru French Press universal veti putea prepara atat ceai, cat si cafea. Acesta are un design modern si ergonomic, usor de curatat. Datorita materialelor din care este conceput este rezistent la mirosurile persistente si la aromele puternice si rezista la schimbarile de temperatura.

Se poate spala la masina de spalat vase.

Caracteristici
Cod VS1659
Categorie Cafetiere, filtre și accesorii cafea
Gama Ceai si cafea Vitesse
Capacitate 0,35 L
Material Sticla
Recenzii
0
0
0
0
0
Doar utilizatorii inregistrati si care au achizitionat produsul pot scrie recenzii