Cutitele de bucatarie din gama Miyabi 5000DP imbina fericit designul japonez cu facilitatile tehnologiei occidentale in ce priveste intretinerea lor.
Lamele sunt fabricate prin procese speciale ce duc la formarea unui design ce se aseamana cu o opera de arta. Astfel, lama prezinta un model Damasc format din 64 de straturi ce sunt infasurate in jurul miezului din otel tare (CMV60).
Cutitele sunt ascutite manual pe o piatra rotativa dupa care sunt finisate pe o rata din piele, pentru a forma un tais la fel de ascutit ca acela al unui bisturiu.
Formula otelului special (CMV60) creat de Zwilling J.A. Henckels are o compozitie echilibrata optim intre carbonul, cromul si celelalte elemente componente astfel incat sa fie obtinuta cea mai buna combinatie privind duritatea, elasticitatea si rezistenta la coroziune.
Alte caracteristici:
- Lama fabricata din otel CMV60, invelit in 64 straturi de otel inoxidabil;
- Lama inoxidabila CRYODUR ®, calita prin proces criogenic;
- Lama cutitului prelungita in maner, pentru o mai buna utilizare;
- Maner traditional tip D din material sintetic si inox;
- Suport protector intre lama si maner.
Pentru mai multe detalii privind cutitele japoneze Miyabi ZWILLING JA HENCKELS click AICI.